Over ons

Toncar is in 1979 opgericht als eenmanszaak door Anton van Egmond. Door de snelle groei werden er in korte tijd verschillende locaties betrokken en aan het eind van 1981 voegde Rob van Egmond zich bij het bedrijf: Toncar autorestauratie en automaterialen was een feit!  

In 1983 werd de locatie op de Rodenrijseweg te Berkel en Rodenrijs betrokken en werd de droom van Anton en Rob gerealiseerd: een grote werkplaats met 5 bruggen, een spuiterij, plaatwerkerij en schadewerkplaats.

Over ons afb1.jpg

Eind 1995 vond er een uitbreiding plaats op de locatie aan de Rodenrijseweg. Er kwam een grote bedrijfshal en nog meer parkeerruimte op eigen terrein. Hierdoor gaat er een lang gekoesterde wens in vervulling: het hebben van een eigen ruime voor opbouw en het speciaal rally klaarmaken van klassiekers, maar ook het specifiek bekleden van auto’s. In 2010 komt daar nog eens een eigen borduurstudio bij om bedrijfslogo’s op interieurs en kleding te zetten.  

In 2015 verhuisd Toncar naar de Industrieweg 43/45 te Berkel en Rodenrijs. De locatie aan de Rodenrijseweg biedt geen doorgroeimogelijkheden meer, daarom wordt besloten om te verhuizen naar een nieuwe vestiging om de klanten nog meer te kunnen bieden.  

Het bedrijf wordt tegenwoordig nog steeds geleid door Anton en Rob van Egmond. Samen met hun echtgenotes hebben ze een echt familiebedrijf in handen, waar veel gezins- en familieleden werkzaam zijn. Iedereen bij Toncar ziet u graag op bezoek komen om te kijken naar alle mogelijkheden of om gewoon gezellig een kopje koffie te drinken. Tot snel bij Toncar!

21-20160607-Toncar-08288.jpg